Фігури з рушників

Фігурка з рушника - це дуже красиво і оригінально. Подібні підробки часто зустрічають гостей в готелях Туреччини, ОАЕ, Франції та інших. Такий сюрприз піднімає настрій всім гостям, а також фігури з рушників в готелях демонструють ставлення до них з боку персоналу готелю.

Створити такі красиві фігурки можна і в домашніх умовах своїми руками. Такому подарунку зрадіють як дорослі, так і діти. Незвично складені рушники оригінально прикрасять ванну кімнату, а також не займатимуть багато місця в шафі. До того ж, зробивши незвичайну фігурку можна оригінально піднести в подарунок якісний рушник, виготовлений з натуральних екологічно чистих матеріалів.

Фігури з рушників своїми руками робити дуже легко. Насамперед слід придбати якісні рушники різних форм. Знайти їх завжди можна в інтернет-магазині polotentsa.com.ua. Тут в каталогах представлені різні аксесуари, виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Таким чином фігурка з рушники не тільки підніме настрій вашим рідним і близьким, а й стане оригінальним подарунком. У нас ви завжди можете купити рушники оптом за вигідною ціною з оперативною доставкою по Україні. Виробник відповідає за свою якість. В цьому ви самі можете переконатися, вивчивши відгуки, які залишають наші клієнти.

Як красиво складати рушники

Знаючи кілька простих хитрощів, ви завжди зможете оригінально і красиво скласти навіть великі спортивні рушники. Акуратне складання, це дуже корисна навичка, яка обов'язково стане в нагоді вам в реальному житті. Освоївши таку техніку ви зможете не тільки піднести оригінальний подарунок, а й домогтися місткого зберігання вдома.

Є один дуже дивний метод, за яким можна красиво скласти рушник і заощадити місце в своїй шафі. Цей метод придумала японка Марі Кондо, і називала його "Конмарі". Полягає він в наступному:

  • рушник слід розкласти на рівній поверхні вертикально перед собою;
  • всі краї загинаються в середину;
  • після цього рушник скочується в рулон.

Такі рулони в порівнянні з простими стопками (як прийнято їх складати) займають набагато менше місця. Сама ж Марі Кондра радить зберігати такі рулони вертикально. Це допоможе вам завжди знайти в шафі необхідну річ в рази швидше. Складати в такий спосіб можна різні аксесуари, в тому числі і рушник для волосся. До того ж, такі рулони легше поміщаються в валізи і спортивні сумки.

Якщо ви вирішили піднести рушник в подарунок, то для святкового настрою слід пов'язати рулончик красивою атласною плівкою з бантом. Якщо ж ви вирішили створити фігурку з рушника, то важливо домогтися акуратності і струнких фігур. Для цього необхідно складати вироби максимально симетрично край до краю. Самі рулони скачувати потрібно туго, щоб вони не розпалися.

Купити якісні рушники з екологічно чистих матеріалів ви завжди можете в інтернет-магазині «Рушники». Краще замовляти товар оптом. Так ви зможете істотно заощадити, і плюс до всього - створити не одну фігурку, а кілька.

Які інструменти знадобляться для створення фігур

Якщо ви вирішили навчитися робити фігурки з рушників, то вам слід обзавестися всіма необхідними матеріалами і інструментами. Рушники ви завжди зможете замовити в нашому інтернет-магазині, а от все інше доведеться знайти в інших магазинах.

Створюючи деякі фігурки з рушників, вам знадобляться тільки вони, а ось для інших знадобляться різні канцелярські та декоративні приналежності. В цілому ви повинні обзавестися:

  • канцелярськими гумками;
  • декоративними стрічками;
  • гудзиками;
  • шпильками з головками або намистинками;
  • ножицями;
  • клеєм, двостороннім скотчем;
  • пакувальної папером.

Все це допоможе вам створити самі незвичайні і оригінальні фігури з рушників. До речі, відмінним варіантом для великих і об'ємних виробів стануть рушники для басейну. Робити фігурки можна також з пледів.

Що потрібно знати, вибираючи матеріал для фігурок

Фігурка з рушника потребує особливого підходу. Тільки так можна зробити неймовірно красиву річ і здивувати всіх рідних і близьких. Для створення фігурок підійде будь-який матеріал, і навіть рушники для ніг, головне враховувати, що для виготовлення одних вам знадобляться квадратні полотнища, а для інших - круглі або овальні, все залежить від вибору фігурки з рушника.

Існує кілька дуже корисних секретів, які допоможуть вам досягти максимального результату в цій непростій справі:

  1. Для того щоб фігурки краще тримали форму, потрібно попередньо прикрасити рушники. В іншому випадку з ними буде дуже складно працювати і добитися потрібного результату вам навряд чи вдасться.
  2. Для створення реалістичних фігурок, слід підбирати матеріал відповідних кольорів. Наприклад, якщо ви хочете зробити жабку, то краще вибирати для неї зелені рушники, а ось для виготовлення мавпочки або ведмедя підійдуть різні відтінки коричневого.

Величезний вибір рушників ви знайдете у нас в інтернет-магазині. Тут представлені каталоги з текстилем, виготовленим з екологічно чистих матеріалів. Якщо ви вирішили навчитися створювати фігурки з рушника, то вам слід замовити їх оптом. Так ви істотно заощадите свій бюджет, а також обзаведетеся величезним обсягом матеріалу для різних виробів.

Цікаві ідеї для створення фігур з рушники своїми руками

Фігура з рушника може бути різної форми і розміру. Тут все залежить виключно від вашої фантазії. У готелях намагаються зробити ці фігури максимально об'ємними, щоб надати їм статусності, а ось для будинку або подарунка рідним і близьким можна обмежитися розмірами поменше. У цьому випадку обсяги вироби не мають значення. Головне - форма, і той факт, що зроблена вона була своїми руками. А що може бути ще краще такого подарунка?

Роблячи такий презент, важливо в обов'язковому порядку враховувати привід для свята, особистість і характер адресата. Якщо ви вирішили піднести такий подарунок людині, який займає керівну посаду, то йому точно не підійде фігурка мавпи або квіточку. В цьому випадку краще віддати перевагу більш серйозним фігурам. Також слід дотримуватися і колірної гами. Для чоловіків більше підходять спокійні і глибокі кольори, а ось для жінок - яскраві.

Створюючи фігури, важливо дотримуватися правил вибору кольору. Звичайно, ніхто не може заборонити вам зробити рожевого лебедя або червоного ведмедя. Такі рішення мають місце бути, але в цьому випадку подарунок буде мати низький рівень впізнаваності. Особливо, якщо ви вирішили піднести такий презент дитині. У такому юному віці малюкам дуже складно розпізнати ту чи іншу тварину, якщо воно не має звичні для нього кольору.

З рушники можна робити абсолютно все. Це можуть бути:

  • звірятка і птиці;
  • квіти;
  • морські мешканці;
  • абстрактні фігури і багато іншого.

Зараз ми пропонуємо вам разом з нами зробити найпоширеніші фігури з рушників своїми руками, які в якості презенту підійдуть як дітям, так і дорослим.

Лебідь з рушника

Лебідь - птах, що символізує мир і любов. Такий виріб стане відмінним презентом для закоханої пари або своєї другої половинки. Розмір фігури буде залежати від матеріалу. Відповідні рушники для такої вироби ви завжди зможете знайти в наших каталогах. Бездоганно білий колір тільки підкреслить статусність фігури, яку ви зробите своїми руками.

Щоб у вас вийшов гарний і реалістичний лебідь з рушника дотримуйтесь наступної інструкції:

  1. Розкладаємо рушник на рівній поверхні горизонтально, і візуально ділимо його навпіл.
  2. Краї полотнища необхідно акуратно зігнути до середини. У вас має вийти трикутник.
  3. Тепер рушник симетрично скручуємо до середини з двох сторін.
  4. У вас повинно вийти два кінця, які ви також візуально повинні розділити на три частини.
  5. Акуратно підтягуємо їх до середини.

Ось у вас і вийшов гарний лебідь з рушника. Незважаючи на те, що робиться така фігура дуже легко, подарунок відрізняється від інших своєю оригінальністю. Одержувач точно оцінить такий презент. А якщо ви будете використовувати рушник з натуральних екологічно чистих матеріалів, то такий подарунок стане ще й корисним.

Зайчик з морквою

Така фігурка стане відмінним сюрпризом для вашого малюка. Всі ми знаємо, що малюки не дуже люблять купатися, але все це можна змінити. Створіть для своєї дитини справжню пригоду, головними персонажами якого стане ваш малюк і привабливий зайчик з морквою, який ви зробите з рушники своїми руками. Повірте, ви здивуєтеся, коли ваше чадо без сліз залізе в ванну.

Для виготовлення веселого зайчика вам знадобиться невеликий квадратний рушник. Придбати його ви завжди зможете в інтернет-магазині «polotentsa.com.ua». Тут ви можете купити необхідні рушники оптом, і створити у ванній кімнаті справжній текстильний зоопарк.

Щоб зробити зайчика з морквою, вам доведеться провести наступні маніпуляції:

  • Складаємо рушник квадратної форми по діагоналі.
  • Зрушуємо частину куточка таким чином, щоб в подальшому вони набули вигляду заячих вушок.
  • Тепер скручуємо рушник, починаючи з підстави. Вільним залишається лише край розміром п'ять сантиметрів (для вух).
  • Після цього акуратно складаємо отриманий рулончик назад і виправляємо вушка. Щоб вони не розпалися, їх потрібно скріпити за допомогою канцелярської гумки.
  • Одним вільним краєм потрібно обмотати іншу частину рулончика, формуючи при цьому тулуб нашого майбутнього зайчика. Тепер підтикати залишився край таким чином, щоб вийшла лапка. Те ж саме слід зробити і з іншим кінцем.

Ось наш зайчик і готовий. Залишилося тільки зробити морквину. Це, звичайно, набагато простіше. Для її виготовлення потрібно вибирати маленький полотенчик, і добре, якщо він буде оранжевого кольору. Так наша саморобка буде максимально реалістичною. Насамперед нам необхідно скласти рушник по діагоналі, а після скрутити його симетрично з двох бічних сторін. В кінці краю обов'язково потрібно скріпити канцелярською гумкою, і акуратно перевернути на лицьову сторону.

При бажанні ви завжди можете прикрасити текстильну морквину за допомогою аплікації зеленого кольору, яка буде грати роль листочків.

Робимо ведмедика з рушника своїми руками

Зробити ведмедика дуже легко, дотримуючись наступної покрокової інструкції. Отже, нам потрібно:

  • Розкласти рушник на рівній поверхні.
  • Візуально розділити рушник на три частини. Після цього одну з них складаємо по довжині. Зробити це потрібно таким чином, щоб її край опинився посередині вироби.
  • Перевертаємо рушник так, щоб загорнута частина виявилася праворуч від вас. Тепер скручуємо рушник до середини. Щоб воно не розкрутилася, слід закріпити його важким предметом. Те ж саме ми робимо і з іншою частиною полотнища.
  • Тепер акуратними рухами вивертаємо вільні краю і перекручуємо їх. На цьому етапі важливо діяти максимально акуратно, інакше ви просто пошкодите "ноги" майбутнього ведмедика.
  • Розправляємо середину. Після цього перед вами з'явиться чітко виражена голова ведмедика. Її обов'язково потрібно зафіксувати гумкою.
  • Тепер формуємо на голові вушка, і теж закріплюємо їх гумкою. Щоб сховати гумки можна скористатися атласними стрічками або тасьмою. Головне, міцно їх зафіксувати.

Ось наш милий ведмедик і готовий.

Підібрати якісні рушники різної форми ви завжди можете в нашому інтернет-магазині текстилю. У каталогах представлені фото і повний опис товару з актуальними цінами. Вся продукція виготовляється з екологічно чистих матеріалів.

Для створення оригінальних фігурок з рушників вам слід обзавестися повноцінним обсягом матеріалу. Саме тому ми пропонуємо вам найвигідніші умови для покупки рушників оптом.