Подушка ковдра - ідеальний подарунок для діток і дорослих. Яку ж купити?

Дитячий плед/подушка Кіт

Домашній текстиль не завжди нудний. Найкращий цьому доказ - ковдра подушка. Якщо раніше тільки мріяти можна було про щось подібне, то зараз ціна на подушку-трансформер робить таке придбання цілком доступним для кожного.

Подушка ковдра трансформер - надзвичайно зручний продукт, який лише набирає обертів в популярності з кожним роком. Придбання подібних речей стає доступним у багатьох торгових точках і асортимент досить великий. У цій статті поговоримо про те, які виробляють пледи у вигляді подушок і як правильно їх вибирати.

 

Що таке подушка трансформер

 

Трансформуєма ковдра відрізняється універсальністю в застосуванні, адже використовувати цю річ можна для вирішення різних завдань. Сучасні ковдри-подушки в будь-який момент можна прихопити з собою. Поміститься такий виріб не тільки в будь-якому багажнику, а й в рюкзаку. Багато місця предмет побуту не займе, хоча якогось одного стандартного розміру немає.

Подушка з ковдрою всередині може важити навіть 100-200 грам, але якщо наповнювач важкий, то і кілограм - не межа.

 

Які ще переваги у цього виробу:

 

  • Через компактності плед-подушку зручно не тільки з собою возити, але і зберігати вдома. І знайти відповідний куточок не стане проблемою - будь-яка шафа для цього згодиться.

До речі, така подушка стане ідеальним доповненням походу. Знайдіть невелику модель і в холодному наметі буде частинка домашнього затишку.

  • Розглянуті вироби надзвичайно прості в застосуванні. Скласти і розкласти таку річ простіше, ніж натягнути підодіяльник на ковдру. Значить, довго вивчати нюанси користування не доведеться.
  • Таку подушку не назвеш гірше звичайної для сну. Так, виріб, звичайно, не ортопедичне, але вельми комфортний для відпочинку.
  • Може зберігати тепло. Навіть в холодний зимовий день виріб зігріє і великого, і маленького члена сім'ї.
  • Ковдра подушка дитяча - це не просто аксесуар, а й іграшка. І до речі, це краще, ніж просто іграшка.
  • Подушка 3 в 1 - це краще, ніж просто ковдра, яка виконує лише одну функцію і часто представлена в не настільки цікавому дизайні.
  • Якщо говорити про товар, що представлений в нашому каталозі, і дізнаватися хто виробник, то це Туреччина. На ринку домашнього текстилю ця країна займає лідируючі позиції і не хоче поступатися іншим.

 

У нашому інтернет-магазині є не тільки ковдра-подушки

 

Асортимент нашого інтернет-магазину не закінчується на такому товарі як подушка трансформер. Також в нашому каталозі ви знайдете:

  • Якісні спортивні рушники. Це текстиль, якому доводиться переживати багаторазові прання.
  • Великі рушники для басейну.
  • Ідеальні рушники для ніг.
  • М'які рушник для волосся.
  • Купити можна рушники оптом і буде таке придбання дуже вигідним.

 

На які види можна розділити подушки-ковдри

 

Варіацій є багато. Скажемо відразу, не всі з них можуть бути присутніми в нашому каталозі. Але перерахувати все ж вважаємо за потрібне.

  1. Три в одному. Це примірники у більшій частині для діток, тому що складаються з подушок, пледів і іграшок. Багато відомих виробників можуть похвалитися наявністю багатофункціональних виробів в асортименті свого товару. Підбір оптимального варіанту доступний для кожного споживача. Наприклад, подушки у вигляді хом'яка, ведмедика, Бембі або авокадо виглядають дуже оригінально. Таку плед-подушку купити точно захоче не тільки дитина, а й дорослий.
  2. Дорослі моделі виробляються в широкій колірній гамі, щоб для кожного інтер'єру знайти ідеально підходящу "частинку", що доповнює цілісність картини. Більш нейтральними варіантами вважаються однотонні - вони впишуться навіть в спальню або вітальню, оформлену абсолютно в інших відтінках. І навіть якщо не будуть поєднуватися, то стануть тією самою родзинкою. Якщо однотонкі - не ваш варіант, то тоді подушка ковдра з принтом - гідна альтернатива.

Подушки-ковдри виготовлені з різних матеріалів, це частково стає причиною різниці в ціні між схожими моделями. Найбільш поширені матеріали:

  • Бавовна. Відразу потрібно зазначити, що бавовна в чистому вигляді зустрічається дуже рідко. Зазвичай його комбінують з невеликим вмістом штучних складових. Це не погано, адже позитивно впливає на термін служби виробів. Ковдра подушка з бавовни - рідкість, але якщо у вас проблеми зі штучними матеріалами, мучить алергія, то краще пошукати натуральний варіант.
  • Акрил. Порівнюють цей матеріал за багатьма характеристиками з шерстю натурального походження. Через що він і цінується серед покупців. Вироби з акрилу м'які, повітряні, приємні на дотик. Ціна таких товарів нижче, ніж з інших складових.
  • Поліестер. Основа такого матеріалу - волокна синтетичного походження. Це найпоширеніший варіант, який використовується у виробництві не тільки домашнього текстилю, а й речей. Обгрунтувати можна невисокою ціною і практичністю. Поліестер гірше натуральних тканин вбирає сторонні запахи. Зовні поліестер поліестеру ворожнечу, тобто не завжди можна відразу зрозуміти, що це штучний матеріал.
  • Фліс. Часто застосовується у виробництві ковдр, подушок-ковдр, покривал. Зіпсувати тканину дуже складно, хіба що тримати близько до вогню або високих температур - тоді матеріал може плавитися. Речі з флісу моментально сохнуть, не бояться хімічних обробок, в догляді прості. Фліс кращої якості не електризується і стане причиною дискомфорту. Але найбільше фліс люблять через здатність зігрівати в будь-яку погоду і в будь-яких умовах.
  • Мікрофібра. Матеріал, який в текстильному виробництві також потрапив в топ і не хоче поступатися. Головна властивість мікрофібри - вбирати вологу, залишаючись при цьому легкої, адже волога швидко випаровується і тканину знову стає м'якою та легкою. Навіть якщо сплячий на такому пледі-подушці або під ним спітнів вночі, то волога швидко випарується.
  • Штучне хутро. Штучні матеріали сміливо замінюють натуральні як мінімум через те, що так їх ціна може бути в рази нижче. Хутро володіє відмінними тепловими характеристиками і підходить для використання в холодну пору. Матеріал високоміцний, зносостійкий і при цьому дуже привабливий. З цієї причини з нього виходять дуже затишні подушки-пледи.
  • Вовна. У виробництві використовується вовна різних тварин, наприклад, овець або верблюдів. Хімічна обробка такої вовни усуває будь-які запахи, тому думка, що такі подушки будуть пахнути неприємно, помилково. Користуватися такими виробами можуть навіть люди, схильні до алергій, дітки і старші. Адже саме вовняні вироби часто стають не просто предметом побуту, а й частиною будь-яких лікувальних процедур.

 

Ковдра-подушка: несекретні секрети вибору

 

Щоб купити щось дійсно якісне, потрібно не просто подивитися на фото і сказати: "хочу", але і більш детально дізнатися про сам товар: 

  • Уважно огляньте поверхні виробу. Якщо купуєте через інтернет, то зробіть це до того, як підпишете акт, який підтверджує забір посилки. Будь-які, навіть найдрібніші, пошкодження можуть стати причиною повернення.
  • Подушка-ковдра просто зобов'язана бути без ниток, що стирчать кривих швів. Пропустіть цей момент і з великою ймовірністю через деякий час використання виріб порветься. Краще бути уважним і навіть трохи дотошнотним в процесі вибору, ніж витрачати зайві гроші на ремонт.
  • При покупці або після доставки обов'язково понюхайте продукт. Нехай звучить це смішно, але навіть в закритій упаковці від товару не повинно виходити різких неприємних запахів. Якщо аромати все ж є, значить, корисними для здоров'я людини вони не будуть. Різкий запах - сигнал про наявність токсичних синтетичних компонентів. Краще такий подушкою не користуватися, адже це позначиться на самопочутті, як мінімум, стане причиною головного болю.
  • Фурнітура повинна бути цілою і справною. Якщо гудзики, то без тріщин, якщо замок - то зубчики повинні ідеально поєднуватися, а собачка легко їздити. Якщо шарів тканини кілька, то фурнітура повинна бути зафіксована на всіх цих шарах і прилягати до поверхні щільно.
  • Краща покупка текстиля - покупка турецького текстилю, відомих виробників. Оскільки багато торгівельних марок пропонують розмаїття товару, то знайти щось своє не стане проблемою. Єдине, рекомендуємо відмовитися від фірм-виробників, про які немає ні відгуків, ні виразної інформації.
  • Крім відгуків про виробників потрібно шукати відгуки про інтернет-магазинах. Найчастіше нам здається, що такі відгуки придумують самі власники тих же магазинів, але це не зовсім так. Багато майданчиків відгуків перевіряють тих, хто їх залишає. Тобто вірити такій інформації все ж можна. Тільки в надійних інтернет-магазинах домашнього текстилю можна купити якісні пледи-подушки або інші вироби.

 

 Купити - мало, потрібно навчитися правильно доглядати

Дитячий плед/подушка Кіт

Подушка-ковдра, як і будь-які інші речі, потребує правильного догляду. Догляду заходи мають не так багато нюансів і залежать в першу чергу від матеріалу, з якого створено виріб. Якщо в процесі оформлення замовлення ви цей нюанс упустили, то вивчіть ярличок, на якому просто зобов'язана бути інформація про склад тканини і правила догляду.

Кілька загальних рекомендацій

  • Подушку недостатньо просто струшувати від пилу. Рекомендується для цього застосовувати спеціальну щітку.
  • Після прання річ краще не віджимати, інакше втратить форму і стане менш цікавою.
  • Сушити краще в горизонтальному положенні. У вертикальному витягнуться боку.
  • Для зберігання (якщо не завжди плануєте користуватися) краще підготувати окрему коробку.
  • Від високих температур прання, ядерних чистячих засобів і відбілювачів краще вберегти придбання.

 

Складання - не ціле мистецтво, а звичайна процедура

 

Вам не доведеться вдаватися до маніпуляцій вищого рівня складності. З цим завданням впорається будь-яка людина. Навіть дитині буде просто, тому можете не бояться дитячих істерик і постійних прохань про допомогу. 

Конструктивне доповнення у вигляді блискавки - підказка, яка допомагає все зробити правильно. Акуратно розстібніть ковдру, розгорніть і користуйтеся. Щоб перетворити ковдру в подушку, виконайте всі маніпуляції в зворотному порядку.

 

Скільки коштує ковдра подушка, купити - це дійсно вигідно?

 

Діапазон цін дуже різний і залежить від матеріалів і форм. Чим складніше форма вироби, тим більше зусиль і часу витрачено на створення. Значить, і ціна буде вище.

Наведемо приклад ціни одного з товарів нашого сайту. Ціна ковдри-подушки "Собачка" в нашому інтернет-магазині polotentsa.com.ua становить 532 грн. Це лише один з варіантів, який дуже подобається діткам через яскравих кольорів і незвичайної форми. Це середня вартість, є варіанти дешевше, є дорожче.

Зверніть увагу, що актуальна ціна на серпень 2023 року і, звичайно, буде змінюватися. 

Ціна на вказаний товар - роздрібна, оптом можна купити на 100 гривень дешевше. Тому наш сайт - справжня знахідка для дитячих центрів, яким потрібно закупити за нормальною ціною багато однакового товару. 

Крім того, якщо ви вирішили відвідати будинки сімейного типу, дитячі будинки, то, можливо, це кращий варіант подарунка - цікавий, практичний і не дуже дорогий.

 

Для дітей якого віку підходить такий подарунок 

 

Відгуки про ковдри-подушки від дорослих і діточок кажуть, що це ідеальний варіант подарунка для дитини від 0 до 100 років.

 

 Де купити в Україні

 

Оформити роздрібне або оптове замовлення на подушки-ковдри ви можете на нашому сайті. Якщо є бажання і можливість - приїжджайте на нашу точку самовивозу (уточнюйте деталі у менеджера). Якщо не виходить - оформляйте замовлення перевіреними транспортними компаніями.