Рушник для спортзалу

Займаєтесь спортом? Тоді у фітнес-залі або на тренуванні вам, напевно, потрібно чимало аксесуарів. Серед них і рушник для спортзалу. Після інтенсивного тренування тіло виділяє багато поту, тому обов'язково слід прийняти душ. Таким чином, рушники будуть потрібні кожному, хто займається в залі або здійснює пробіжки. Без них неможливо уявити повноцінну особисту гігієну, турботу про своє тіло.

Зараз купити рушники легко у нашому інтернет-магазині. Тут представлені практичні моделі, які мають відмінні поглинаючі властивості, порадують як практичністю, так і стильним зовнішнім виглядом. Оскільки асортимент пропозицій дуже великий, спочатку потрібно визначитися з тим, який рушник для тренажерного залу слід придбати.

sport-1

Різновиди доступних моделей

Спочатку важливо розуміти, з якими типами навантажень ви стикатиметеся на тренуваннях. Це дозволить вибрати оптимальний рушник для спортзалу. Якщо виділяти найпопулярніші різновиди, то серед них:

  1. Швидкосохнучі моделі. Вони виготовлені з тонкої мікрофібри . Такі моделі зазвичай дуже легкі, добре поглинають вологу. Рушник висихає швидко, тому якщо вам важливо використовувати його повторно, можна не сумніватися, що модель з мікрофібри буде знову сухою. Підійде рушник для спортзалу та активного відпочинку. Тому якщо ви збираєтеся виїжджати на природу, то без нього також не обійтись.
  2. Моделі для силових видів спорту. Зазвичай вони компактні, що дозволить просто розмістити їх у сумці, яку ви берете з собою на тренування. Вироби порадують хорошими властивостями, що вбирають.
  3. Моделі для охолодження. Їхня головна особливість – “пориста” структура. Таким рушником можна витиратися, коли воно злегка вологе. Воно дозволить надати освіжаючий ефект.

Класичні бавовняні або махрові моделі стануть не найкращим вибором для тренувань. Зазвичай, вони досить об'ємні, займають багато місця. Також проблемою є той факт, що вони довго висихають. Через війну тривале збереження вологи призводить до розвитку бактерій, грибків, появі неприємних запахів.

Який рушник у спортзал підійде найкраще?

Найбільш раціональним вибором стануть моделі, виготовлені з мікрофібри. Їхніми перевагами стануть:

  • відмінні поглинаючі властивості;
  • довговічність;
  • комфорт у використанні;
  • висока швидкість висихання (через це не буде потреби постійно перепрати рушник для спортзалу);
  • гігієнічність (моделі швидко сохнуть, на них не з'являються і не розмножуються різні мікроорганізми).

Саме тому, обираючи такий рушник до спортзалу, покупці отримують якісну модель.

Яким має бути розмір рушника?

Вибираючи рушник, потрібно враховувати багато факторів. Один із найбільш очевидних – це розміри . Універсальної рекомендації не існує, багато залежить від ваших особистих уподобань.

Найбільш популярним розміром вважається 50х100 см. Такий рушник для спортзалу є відносно компактним, тому його вдасться запросто покласти з собою в сумку, рюкзак.

Експерти радять не використовувати рушник, який використовується для рук, щоб витирати обличчя – у процесі тренувань ви торкаєтеся різних предметів, турників, на них накопичуються мікроби та бактерії, які можуть передаватися через рушник. Тому бажано придбати ще одне невелике винятково для рук.

Якщо ви проводите у спортзалі багато часу або займаєтеся на великих тренажерах, то можна вибрати великий рушник для спортзалу. Наприклад, оптимальним вважається 70х140 см або 80х150 см. За допомогою таких предметів можна навіть повністю покрити той чи інший тренажер.

sport-2

Інші важливі критерії вибору

Перш ніж купити рушник для спортзалу, обов'язково слід враховувати, з якого матеріалу він зроблений. Популярною вважається бавовна. Моделі з нього виходять практичними, довговічними. Вони виносять безліч прань, зберігаючи при цьому оригінальний колір, характеристики.

Якщо хочеться чогось дорожчого та незвичайного, то зверніть увагу на велюрові моделі. Вони виглядають дуже вишукано. Правда, не завжди порадують хорошими властивостями, що вбирають.

Вибираючи рушник для спортзалу, також неможливо не звернути увагу на колір. Виробники пропонують безліч відтінків:

  • салатові;
  • помаранчеві;
  • білі;
  • сині;
  • чорні;
  • бордові;
  • бежеві;
  • кремові;
  • жовті.

Цей перелік можна перераховувати дуже довго. У продажу не тільки однотонні моделі, а й прикрашені різними принтами. Наприклад:

  1. Логотипи спортивних команд. Відмінний та логічний вибір для кожного, хто стежить за своїм тілом.
  2. Мотиваційні написи. Багатьох вони стимулюють досягати мети.
  3. Анотація візерунки.

У будь-якому випадку рушник для спортзалу зазвичай є максимально нейтральним оформленням.

Обов'язково потрібно враховувати й особливості догляду. Інформація про це виробники зазвичай вказують на етикетці. Найчастіше рушник для спортзалу не рекомендується прати за високої температури або великої кількості обертів у машинці.

Де можна купити якісні та практичні рушники?

Інтернет магазин Polotentsa – це найкраще місце, де можна придбати якісний домашній текстиль. Тут представлено безліч моделей, причому каталог пропозицій регулярно зростає. Рушник для тренажерного залу купити тут вигідно за рахунок:

  1. Доступні ціни, які поширюються на всі групи товарів. Переплачувати не доведеться. Вартість багатьох моделей тут нижча, ніж у конкурентів.
  2. Наявність доставки по Україні . Транспортування пройде швидко, коштуватиме недорого.
  3. Наявність безлічі моделей, що різняться залежно від кольору, матеріалу, інших характеристик.

У каталозі кожен зможе знайти підходящі рушники для спортзалу. З ними заняття будуть ще комфортнішими.