Тюрбан для сушки волосся: переваги, матеріали, ціни

Тюрбан для волосся

На ринку України представлена ​​велика різноманітність зручних аксесуарів. Для їх виготовлення використовуються м'які матеріали, які володіють гіпоалергенними властивостями. Завдяки широкому асортименту дівчата можуть вибирати варіанти на свій смак.

Придбання корисного рушника дозволяє разом вирішити кілька проблем. В першу чергу це стосується посічених кінчиків. Їх появу пов'язують з впливом високої температури (фена, плойки) на вологі пасма. Використання тюрбана дозволяє швидко і правильно висушити локони, а потім укласти їх звичним способом.

Основне призначення виробів

Кожен чоловік хоч би раз задавався питанням, навіщо дівчата носять рушник після миття голови. Вся справа в тому, що мокрі локони потребують захисту від зовнішнього середовища. Рушник-тюрбан вбирає вологу і захищає пасма від пошкоджень.

Тривалість носіння прямо залежить від структури локонів і їх довжини. Власницям короткої шевелюри може бути досить і 10 хвилин, а дівчата з довгим волоссям змушені проводити набагато більше часу в «захисному коконі».

Протягом процедури доводиться виконувати цілий ряд дій, проте з вічно сповзаючим рушником важко відчувати себе комфортно. Для того щоб позбутися від незручностей, слід віддати перевагу тюрбану для сушки волосся. Чалма захищає пасма і легко закріплюється.

Таким чином, виріб виконує відразу кілька функцій:

  • спрощують догляд за довгим волоссям;
  • економлять час після миття голови;
  • захищають локони від агресивного впливу;
  • вбирають надлишки вологи;
  • забезпечують комфорт під час виконання домашніх турбот.

Купівля готових тюрбанів - раціональне рішення для сучасних дівчат. Вироби забезпечують комфорт, зручність і захист, тому процедури по догляду займають менше часу і стають більш ефективними. Асортимент товарів дозволяє вибрати варіант на свій смак і гаманець.

Матеріали виготовлення рушників

Матеріал виготовлення тюрбана для сушіння повинен відповідати кільком вимогам: добре вбирати вологу, надійно закріплюватися і мати невелику вагу. Поєднання основних властивостей дозволяє забезпечити комфорт при використанні, незалежно від довжини локонів.

Виробники продукції приділяють особливу увагу махрі і мікрофібрі. Вироби з цих тканин користуються найбільшим попитом. Вирішити, який рушник-тюрбан для волосся вибрати, можна, виходячи зі структури своїх пасм.

Пересушені і мляві ламкі локони потребують вологи, яку може зберегти мікрофібра. Махра - класичний варіант, який підійде для власниць кучерявого волосся.

Переваги мікрофібри

Мікрофібра - сучасний матеріал, який поступово витісняє звичну бавовну. Головна перевага виробу полягає в тому, що тканина вбирає тільки зайву вологу. Волосся після використання чалми залишається вологим, що покращує їх зовнішній вигляд і повертає здоровий блиск.

Тюрбан для сушки волосся з мікрофібри може має й інші відмінні  характеристики:

  1. Швидкість висихання. Шевелюра, загорнута в мікрофібру, висихає набагато швидше, що особливо важливо для дівчат з довгим волоссям. Матеріал відмінно вбирає вологу, тому догляд займає менше часу.
  2. Дбайливий догляд. Оскільки тканина швидко вбирає вологу, відсутня необхідність в механічному видаленні залишків води. Віджимати або штучно сушити пасма не потрібно. Завдяки цьому вдається відновити природний блиск.
  3. Термін служби. Мікрофібра невибаглива до догляду, тому зберігає свої властивості протягом декількох років. Тканина не змінює колір (і не забарвлює шкіру), не розтягується і не викликає подразнень.

Придбати рушники оптом для сушки волосся досить просто, адже виробники Туреччини пропонують широкий асортимент товарів за доступною ціною.

Переваги махрових виробів

М'яка і приємна до тіла тканина швидко стала користуватися популярністю. Натуральна бавовна здатна вбирати вологу і захищати пасма від впливу зовнішніх факторів. Махра не викликає алергічної реакції, тому рушники можуть використовувати і дівчата з чутливою шкірою.

Довжина ворсу може відрізнятися. Від цього показника залежить зручність використання і простота догляду. Оптимальною довжиною вважається показник до 7 мм. Такі вироби вбирають вологу і швидко сохнуть, не створюючи ефекту сауни. У зимовий час махрові рушники можуть захищати від холоду.

Однак варто зазначити, що такі вироби потребують дбайливого догляду. Слід відмовитися від сушки близько опалювальних приладів і під прямими сонячними променями. Рекомендується віддавати перевагу гелевим засобам для прання, які легко виполіскуються з ворсу.

Махрові рушники перуться при температурі не вище 60 градусів. Це дозволяє зберегти м'якість тканини і продовжити термін їх використання. Дотримуючись простих рекомендацій, вдається вберегти вироби від ушкоджень і втрати ключових характеристик.

Рекомендації по використанню

Чалма для сушки волосся припала до смаку представницям прекрасної статі завдяки  зручному використанню. Для фіксації виробу потрібно закріпити спеціальну гумку на гудзику, яка може розташовуватися як спереду, так і ззаду.

Незалежно від місця фіксації, необхідно переконатися, що локони затягнуті не надто туго. Для того щоб пасма висохли, носити тюрбан більше 30 хвилин не варто. Цього часу достатньо для довгого волосся. Виняток - нанесення масок і філерів.

Для того щоб не завдавати волоссю шкоди, необхідно ознайомитися з деякими тонкощами:

  • пошкоджені і сухі локони краще сушити в рушнику з мікрофібри;
  • видаляти зайву вологу, вичавлюючи локони, не варто;
  • чисті вологі пасма потрібно розміщувати вздовж довжини виробу;
  • слід уникати появи заломів під час носіння рушника;
  • правильний догляд за виробом здатний продовжити термін використання.

Розмір тюрбана для сушки волосся регулювати не можна. Однак цей момент не впливає на зручність використання. Вироби закріплюються за допомогою гумок або стрічок з гіпоалергенних тканин. В результаті рушник не сповзає і не заважає виконувати процедури.

Правильний догляд за чалмою для волосся

варіанти -  тюрбан для сауни

Вологий рушник найкраще сушити на добре провітрюваному балконі. Попадання прямих сонячних променів і вплив опалювальних приладів згубний для тканини, тому сушка махри або мікрофібри на камінах і батареях заборонена. Відновити пересушену тканину можна в розчині води і солі.

Виробники діляться рекомендаціями щодо догляду та прання. Знайти поради можна, поглянувши на етикетку. Там розміщені значки, що вказують на допустиму температуру та інші вимоги до догляду за тканиною. Дотримуючись інструкції, вдається зберегти річ новою надовго.

Як правило, до переліку запобіжних засобів включають вимоги щодо режиму прання. Зносостійкі рушники перуть без віджиму. Причина в тому, що механічна дія згубно впливає на волокна і може завдати шкоди тканині. Також варто віддати перевагу делікатному режиму прання.

Барабан пральної машини повинен бути заповнений на 70%. Прати махру або мікрофібру краще з іншими банними приладдям. В іншому випадку є ризик зіпсувати чутливу тканину. Якщо ви є прихильником ручного прання, слід дбайливо видалити воду і розправити виріб.

Температура води не повинна перевищувати позначку в 60 градусів, оскільки матеріал відрізняється чутливістю до термічного впливу. Ручне прання також здійснюється в теплому розчині солі. Додавання речовини дозволяє зробити воду м'якою і зберегти волокна.

Переваги рушники-тюрбана

Новинка швидко завоювала увагу представниць прекрасної статі не тільки завдяки зручності, а й впливу на шевелюру. Жінки, охочі відростити довге і здорове волосся, можуть разом вирішити кілька проблем.

Головний плюс використання рушника - правильна сушка. Матеріал вбирає воду без механічного впливу на вологі пасма. Посилено вичавлювати волосся більше не доводиться, що відбивається на їхньому стані. Локони легше сушити. Процедура займає набагато менше часу.

Тюрбан для сушки волосся користується популярністю і з інших причин:

  1. Дбайливий догляд. Використовуючи звичайний рушник, великий ризик пошкодити ослаблені волосся. Уникнути подібного впливу можна завдяки покупці практичної чалми.
  2. Видалення вологи. Сушити вологі пасма гарячим повітрям не можна, тому потрібно дати їм висохнути. Найчастіше процедура займає час, якого постійно не вистачає. Мікрофібра швидко вбирає вологу, а сушка феном не завдає стільки шкоди.
  3. Надійна фіксація. Вироби не вимагають особливої ​​уваги до себе під час використання. Виробники подбали про те, щоб носити рушники було просто і комфортно.

Часто спортивні рушники виготовляють з мікрофібри, але використання в побуті таких виробів не принесе бажаного результату. На користь придбання тюрбана говорить і той факт, що пристосування надійно захищає шевелюру від масок і кремів, які використовуються для догляду за обличчям.

Як вибрати чалму?

При покупці чалми варто звертати увагу на матеріал виготовлення. І мікрофібра, і махра відрізняються зносостійкістю, тому віддати перевагу варто виробам з цих тканин. У літню пору вибір краще зупинити на легкому матеріалі. Взимку потрібно захистити пасма від холодного повітря, тому махровий рушник - ідеальний варіант.

Колірна палітра виробів відрізняється різноманітністю, тому в цьому питанні варто орієнтуватися на особисті переваги. Неякісні рушники можуть фарбувати шкіру. Необхідно уникати пропозицій з невисокою вартістю. Купівля товарів від перевірених виробників дозволить уникнути подібних неприємностей.

Для коректного вибору розміру аксесуара варто вивчити характеристики щодо розміру. Також можливий інший вихід із ситуації - покупка чалми на гумці. Таким чином вдасться уникнути неточностей і не допустити помилок під час шопінгу.

Вартість рушники-тюрбана

Ціновий діапазон виробників істотно розрізняється, що може позначитися на якості виробів. Незважаючи на те, що в кожному магазині можна знайти бюджетні варіанти, варто задуматися про покупку товарів від надійного постачальника. Так, ви будете впевнені в належній якості виробів.

Ціна тюрбана і рушників для сауни на сайті вказані в описі. Тут є вся необхідна інформація для вигідного шопінгу. Розміри, матеріал, країна виробництва та інші відомості допоможуть визначитися з покупкою.

В інтернет-магазині Polotentsa є все не тільки для вибору приладдя, а й для вдалого шопінгу:

  • зручна доставка роздрібних і оптових замовлень по всій Україні;
  • підтримка на всіх етапах оформлення покупки;
  • широкий асортимент домашнього текстилю (від рушників до постільної білизни);
  • надання знижок для оптових покупців (готелі, готелі);
  • можливість оплатити товари декількома способами (переклад, при отриманні).

Отримати чалму і інші лазневі приналежності можна за допомогою транспортних компаній. Доставка товарів займає не більше 3-х днів, що дозволить насолоджуватися комфортним і простим доглядом за волоссям в короткий термін. Для оформлення замовлення варто зв'язатися з менеджером або заповнити онлайн-форму.