Вафельні рушники

Кухонний простір – це обитель чистоти та затишку. На кухні часто збираються за спільним столом для трапези, готують смачну їжу. А ще влаштовують чаювання разом із друзями та родичами, обговорюють цікаві теми. Важливо підтримувати затишок у цій частині будинку, адже кімната хоч і не є житловим приміщенням, але її часто відвідують. Актуальним є чищення рушників. Незважаючи на те, що вони присутні в широкому споживанні і продаються на кожному кроці, дбайливі господині намагаються всіма силами відмити плями і замочують вафельні рушники на кілька годин у мильному розчині. Після чого закидають у машину-автомат, яка використовує неймовірну кількість води для прання.

Скажімо відверто, що економніше та вигідніше купити вафельні рушники або мікрофіброві в магазині домашнього текстилю в Україна. Це і витрата води зменшить, і заощадить час, який важко повернути назад.

Рушники кухонні вафельні – призначення

Сучасний рушник – це будь-який відрізок тканини, призначений для роботи на кухні. Воно більш довговічне, ніж інші, і створене для вбирання, прошите товстим рядком по краях для зміцнення, щоб рушник краще зберігав цілісність з часом. Крім того, що вони естетичні та підкреслюють дизайн, кухонні вафельні рушники функціональні та є одним із найуніверсальніших предметів, які варто придбати. Вони можуть вирішувати різні завдання, такі як:

vafelni-1

  • швидке та ефективне сушіння посуду;
  • сушіння рук;
  • витирання розливів рідин;
  • дезінфекція стільниць;
  • підставка під гарячий посуд (прихватки);
  • імпровізована рукавиця у складеному вигляді;
  • скидання крихт обробної дошки;
  • сушіння трав та овочів.

Сьогодні існує безліч типів даних аксесуарів різних кольорів, візерунків, матеріалів, розмірів , які підходять для різних завдань на кухні. Чисті запаси текстильного начиння часто зберігаються під рукою, так що свіжий рушник завжди є в резерві господарок. Рекомендується мати в коморі кілька вафельних рушників , щоб щоразу, коли ви прибираєте, миєте посуд або готуєте, у вас завжди було свіже сукно.

На що звернути увагу, підбираючи гарні вафельні рушники для кухні?

Деякі аспекти при виборі текстильного приладдя допоможуть зробити запаси про запас.

Розмір кухонного рушника дуже важливий. Вафельний рушник має бути як мінімум настільки великим, щоб його можна було скласти для багаторазового використання. Чим ширший рушник, тим більше площа поверхні, що обробляється.

Що стосується матеріалів, кухонні вироби з бавовни відмінно підходять для сушіння і збирання, оскільки вони не містять ворсу і мають більш високу поглинаючу здатність. Завжди шукайте щільні, м'які та добре підшиті рушники. Товсте сукно краще і швидше вбере вологу, а прослужить довше ніж тонке.

Напевно, на кухні зроблено ремонт у певному дизайні та стилістиці. Тому варто купувати ганчір'яне приладдя. Корисні рушники також мають безліч стилів, від простих до картатих, смугастих, з вишивкою та написами, щоб привернути увагу та чудово виглядати на вашій кухні. Вафельні рушники раніше були просто білого кольору, але тепер немає меж фантазії виробників.

Різновиди вафельних рушників

Рушники бувають різними – квітковими, українськими, з приємними святковими побажаннями, наприклад зі Світлим Великоднем Воскресінням. У клітинку та смужку, лляні та вафельні рушники , різних кольорів, малюнків. Такий багатий асортимент, як на сайті інтернет-магазин Polotentsa , складно відшукати:

vafelni-2

  1. Серветки із мікрофібри. Ніщо так не полірує, як мікрофібра. Крихітні волокна чудово збирають і вловлюють тонни пилу та бруду. Крім того, вони можуть полірувати нержавіючу сталь до сяючого блиску. Підходять також для протирання дерев'яних поверхонь, каменю та мармуру.
  2. Вафельні рушники з бавовни. Бавовняні волокна добре вбирають вологу, ними можна витерти руки або промокнути пляма рідини, що розлилася. Вони також зносостійкі через своє щільне плетіння, що дозволяє їм задовольняти потреби кожного в прибиранні на кухні.
  3. Льняні. М'які волокна, з яких складається льон, відмінно підходять для полірування делікатного скляного посуду та тонкої порцеляни, не залишаючи ні ворсинок, ні ризику подряпати. Вони не пушать після багаторазового використання, швидко сохнуть і миттєво вбирають надлишки рідин.
  4. "Махра" - тканина, що складається з численних рядів петель, щільно пошитих разом, підходить для вбирання та утримання вологи.
  5. Бавовна - улюблений матеріал для кухонних рушників, тому що він пухнастий і добре вбирає вологу. Розкішний вигляд робить привабливими навіть функціональні кухонні рушники. Їхні природні властивості дозволяють дбайливо ставитися до вашого посуду та робочих поверхонь.

Вафельні рушники оптом у наборі – це чудова можливість придбати їх на подарунок коханим, родичам, друзям та просто гарним знайомим.

Крім цього, у кожної господині на кухні є паперові серветки-рушники. які швидко вбирають вологу. Після використання їх просто викидають.

У ресторані або вдома краще придбати різні рушники. Нехай вафельні рушники виконують декоративну функцію та прикрашають ваш простір, надихаючи на приготування кулінарних шедеврів. А паперові серветки з мікрофібри сприяють швидкому збиранню та утриманню кухні в чистоті. Адже зрештою, страви, приготовані на ідеально чистій поверхні, дають гарантію, що шерстинки, крихти і будь-які порошинки не потраплять у їжу, яку ми споживаємо.

Кухонних рушників ніколи не буває надто багато. Маючи під рукою набір вафельних рушників гарної якості , ви завжди зможете прибрати безлад, протерти прилавки та висушити руки, посуд та продукти.