Вибираємо корисний і гарний подарунок - набори рушників в коробці

Набори рушників в коробці - універсальний презент, який коштує недорого, але при цьому зможе порадувати одержувача. Домашній текстиль - це те, що завжди знадобиться в побуті. Головна перевага такого подарунка - доречність, так як звичайний термін служби виробів - 2-5 років, тому трикотажна продукція потребує регулярної заміни. Правильно підібраний подарунковий набір рушників - практичний і відповідний презент.

Які бувають набори рушників в коробці

Перш за все, домашній текстиль класифікується за призначенням. Кожній групі виробів характерні не тільки свої унікальні розміри, але і тип ворсу. Давайте розглянемо основні товари від виробника у продажі.

Кухонні

Подарунковий набір рушників в коробці

Набори рушників в коробці для кухні сформовані з виробів з щільної тканини. Стійкі до вологи, механічних пошкоджень, побутової хімії. Завдяки таким особливостям їх можна використовувати для догляду за посудом, технікою, поверхнями та руками. В якості подарунка рекомендується вибирати вафельні і лляні вироби. Вони універсальні і практичні у використанні. А ось махрова продукція для таких цілей не підходить.

Банні

Це великі текстильні вироби, в які можна обгорнутися після душу і ванни. Такі рушники в подарунковій упаковці виготовлені з махри довжиною ворсу до 3-5 мм. Основні характеристики продукції:

  • Матеріал - 100% бавовна.

  • Добре вбирає вологу.

  • Не подразнює шкіру.

  • Зігріває.

У продажі представлені моделі для дорослих і дитячі рушники. Стандартний розмір перших - 70 на 140 см. Продукція для малюків - трохи менша і з унікальними конструкційними особливостями. З каталогу ви зможете вибрати текстиль з капюшоном, який захистить дитину від протягу.

Для вмивання

Такі набори рушників в коробці необхідно ретельно і уважно вибирати. Незважаючи на невеликі розміри продукції, в межах 30 на 50 см, до них пред'являються серйозні вимоги. Перш за все, вони доторкаються  з ніжною і досить чутливою шкірою. Тому рекомендується використати набір рушників в подарунок з махрової або бамбуковою основою. Останні - гіпоалергенні, м'які і екологічні.

Повноцінні комплекти

Набір домашнього текстилю можна придбати як для особистого користування, так і в якості подарунка. Комплекти підійдуть тим, хто хоче відразу купити всі товари оптом. У продажу представлені різноманітні набори, які складаються з таких елементів:

  • Великий і середній рушник для лазні.

  • Текстиль для вмивання, для рук і ніг.

  • Рушник для волосся зі спеціальним фіксуючим елементом.

Набори рушників в коробці можуть мати різноманітну комплектацію, тому підбирайте її безпосередньо під свої вимоги.

Рушники в ліжечко

Ще одна категорія дитячого текстилю, головне завдання якого - забезпечити малюкові комфорт під час сну або прогулянки. Це невеликий полуторний виріб, який укладається в ліжечко разом з постільною білизною або в коляску. Воно допомагає підтримувати гігієну малюка. Основні характеристики продукції такого плану:

  • М'якість.

  • Гіпоалергенність.

  • Гарне вбирання вологи.

  • Збереження тепла.

  • Підтримка природної температурної регуляції.

Як вибирати набори рушників в коробці: рекомендації

Під час покупки рекомендується орієнтуватися на якість і цільове призначення продукції. Кращі набори рушників в коробці запропоновані виробниками з Туреччини і України. Виробники представляють велику різноманітність товарів в широкій кольопровій гамі.

Подарунковий набір банних рушників в коробці

Моменти, які важливо враховувати під час покупки:

  1. Кольорова гама. Якщо не ви знаєте смакові переваги людини або не орієнтуєтеся в стилістиці його інтер'єру, вибирайте продукцію стриманної кольорової гами. Оптимальне рішення - білі, бежеві, молочні, коричневі, чорні, сірі рушники. Яскраві набори рушників в коробці краще купувати тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що одержувач їх оцінить або вони впишуться в інтер'єр.

  2. Якість. Відмовтеся від синтетичних матеріалів на користь натуральних. У продажу представлені різноманітні рушники оптом на основі 100% бавовни. Вони м'які, добре поглинають вологу і зберігають свій вигляд навіть через велику кількість прань. Також популярним і довговічним вважається бамбуковий, лляний і махровий матеріал. Оптимальний розмір ворсу - 3 мм. Під час прання він не буде вилазити і розпускатися, що збереже привабливий естетичний вигляд виробу.

  3. Кількість. Бажано, щоб комплект був парним. Це буде не тільки доречно, але і практично. Також допускається придбання набору з одним великим банним рушником і двома для обличчя, ніг або рук.

  4. Декор. Оформлення домашнього текстилю не повинно бути химерним і грубим. Відмовтеся від наборів, в яких присутня декор з бісеру, каменів або великих намистин. Такі деталі викликають дискомфорт і псуються відразу після першого прання. Оптимальне рішення - виріб з невеликою вишивкою.

  5. Характеристики. Набори рушників в коробці завжди доповнюються описом характеристик і рекомендацій виробника. Найкраще купити продукцію з високою вологостійкістю, гіпоалергенністю, швидким висиханням, простим доглялом. Віддайте перевагу моделям, які можна прати в машинці і гладити. Продукція, призначена виключно для хімічної чистки - зайві незручності для користувача.

  6. Ціна. Вартість - важливий критерій вибору продукції. Якісні набори рушників в коробці представлені як в середньому, так і високому ціновому сегменті. Заздалегідь визначте бюджет. Якщо ви не хочете витрачати серйозні суми, але плануєте зробити подарунок, зверніть увагу на кухонні вафельні і лляні комплекти. Вони стильні, практичні, універсальні і недорогі.

Головний плюс упакованої продукції в тому, що вона не потребує додаткового оформлення. Такий презент відразу виглядає святково і урочисто.