Як правильно обирати набір банних рушників - рекомендації

набір банних рушниківБез м'яких банних рушників важко уявити собі ванну в будь-якій квартирі або будинку. Їх використовують, щоб витерти з тіла воду або промокнути волосся після купання. Від наявності такого текстилю і його якості безпосередньо залежить комфортність прийняття водних процедур. Тому якісний набір банних рушників - це завжди корисне і вигідне придбання.

Широкий асортимент такої продукції пропонує українцям інтернет-магазин «Полотенца». У каталозі представлені махрові, бамбукові та інші рушники оптом і в роздріб. Всі товари виготовлені з якісних сертифікованих тканин. Акуратність пошиття і доступні ціни гарантовані.

Характеристики виробів

Набір банних рушників різного кольору і розміру є в кожному будинку. Такі вироби щодня використовують після душа і водних процедур. Високий рівень поглинання вологи, м'якість і приємні тактильні властивості - основні переваги рушників.

Лазневі приналежності від різних виробників можуть відрізнятися по:

  • кольором;
  • матеріалом виготовлення;
  • розміром.

Найпоширенішими є рушники наступних параметрів: 50 * 100 см, 70 * 140 см і 80 * 140 см. Користуються попитом серед покупців також вироби більшого розміру, наприклад, 90 * 150 см або 100 * 150 см. Їх зручно використовувати як під час домашніх водних процедур, так і для відвідування лазні, сауни, басейну.

Слід зазначити, що вироби відрізняються не тільки за розміром, але і за типом ворсу. В асортименті інтернет-магазину «Полотенца» представлені комплекти з одно-, двосторонній і стриженої махрою, а також вироби з рельєфним малюнком у ворсі.

Колірна гамма рушників для душа та ванної також різноманітна. У продажу є комплекти рожевого, блакитного, коричневого, зеленого, сірого, оливкового та інших відтінків.

Використовувані матеріали

Для пошиття банних рушників виробники застосовують натуральні, штучні і сумішеві тканини різної щільності. В Україні можна придбати набір банних рушників з:

  • бавовни;
  • бамбука;
  • льону;
  • мікрофібри;
  • модала.

Модал

Цей матеріал виготовляють з переробленої деревини евкаліпта або інших порід. Набір банних рушників з модала відрізняється гіпоалергенними і антибактеріальними властивостями. Крім того, текстильні вироби з такої тканини добре переносять часті прання. Вони не сідають, не линяють і не втрачають ворс.

бавовна

М'які і ніжні вироби з цього натурального матеріалу універсальні. За рахунок екологічності та гипоаллергенности набір банних рушників з бавовни підійде для використання дорослим і дітям. Бавовняні вироби добре поглинають воду, не викликають подразнень і не електризується.

Виготовлені з бавовни вироби не вимагають складного догляду і витримують до 500 прань. Однак після кожного циклу очищення такі рушники стають більш жорсткими. До того ж вони досить довго сохнуть.

Льон

Лляні рушники відрізняються міцністю і довговічністю. Такі вироби трохи жорсткіше, ніж бавовняні. При цьому їх використання після водних процедур дозволяє добитися масажного ефекту.

Бамбук

Що використовується для виготовлення банних рушників бамбукове волокно володіє природними бактерицидними властивостями. Такі вироби ефективно поглинають вологу і швидко сохнуть. Вони відрізняються особливою м'якістю, міцністю і стійкістю до зносу. Набір банних рушників з такого матеріалу прослужить кілька років, не втрачаючи первісну привабливість.

5 головних критеріїв вибору

Купуючи набір банних рушників для сім'ї, споживачам необхідно враховувати безліч чинників. Ключовий з них - щільність тканини. Виріб з щільністю до 300 г / м 2 буде занадто тонким. Оптимальними для обтирання тіла після водних процедур є рушники з показником щільності 400-500 г / м 2. Вони дуже швидко поглинають вологу. Вироби більшої щільності (до 800 г / м 2 ) довше сохнуть і менш зручні у використанні.

Фахівці рекомендують також звертати увагу на такі параметри:

  • гігроскопічність вироби;
  • гипоаллергенность використовуваних тканин і барвників;
  • м'якість полотна (ворс на новому рушник не повинен бути надто жорстким);
  • міцність виробу;
  • стійкість до зношування і частим прання.

Банні рушники регулярно піддаються тертю, впливу вологи і побутової хімії. Тому замовляти комплект текстилю краще зі стійких до зносу натуральних матеріалів: бавовни, бамбука або махорки. Попитом користуються також м'які вироби з мікрофібри. Вони легко відпираються і швидко сохнуть, зберігаючи при цьому початковий вигляд і яскравість кольорів.

Є ще один критерій, на який орієнтуються багато українців - це вартість виробів. Інтернет-магазин Polotentsa пропонує кращі ціни на текстиль для ванної. Купити набір банних рушників різних кольорів і розмірів клієнти можуть без націнок і переплат.

Набір банних рушників з доставкою додому

Інтернет-магазин «Полотенца» спеціалізується на продажу стильного домашнього текстилю від провідних виробників. Крім виробів для душа, в каталозі також представлені набори кухонних рушників. Це якісна, стійка до зносу і підвищеної вологості продукція, яка довго зберігає первісну привабливість.

Кожен набір банних рушників акуратно упакований в поліетилен або картон, що дозволяє використовувати комплект як подарунок. При замовленні такої продукції для себе або близьких в інтернет-магазині «Полотенца» покупцям гарантовані:

  • допомога в підборі товару;
  • висока якість виробів;
  • знижки для оптових замовників;
  • можливість оплатити товар зручним способом;
  • оперативна доставка рушників в будь-який регіон України.

Пересилання товару здійснюється «Новою Поштою» і іншими транспортними компаніями. Можливий також самовивіз зі складу магазину.

Хочете купити новий текстиль для ванної? Підбираєте набір банних рушників в подарунок? Звертайтеся до менеджерів інтернет-магазину «Полотенца» по телефону. Консультанти дадуть відповідь на всі питання про продукцію і швидко оформлять замовлення.