Зимова ковдра – яка краща?

З настанням зими люди не тільки змінюють одяг, а й утеплюють свої ліжка. На зміну літнім невагомим покривалам та осіннім пледам приходять теплі товсті ковдри. Щоб сон був комфортним, про це слід подбати, обравши такі постільні речі, які цьому сприяють. Часто виникають питання – зимову ковдру яку краще брати, з яким наповнювачем та чохлом? Яка ковдра найтепліша, зі штучним наповнювачем або натуральною?Для цього потрібно розглянути якість та сучасну технологію створення ковдр.

Зимова ковдра – яку краще купити?

Ковдра купується на досить довгий період, тому до вибору потрібно підходити ґрунтовно. Щоб точно визначитися з тим, яка потрібна зимова ковдра – яку краще вибрати, потрібно розглянути її параметри та матеріали виготовлення.

Наповнювач

Тепла ковдра є завдяки матеріалу виготовлення та наповнювачу. Щоб зберегти тепло, одного шару, нехай навіть дуже теплого, недостатньо. Необхідно створити багатошаровий виріб. Для цих цілей використовується наповнювач – він утеплює та забезпечує прошарок повітря, який допомагає зберігати тепло. Щоб точно знати, вибираючи зимову ковдру - яка краще , потрібно вивчити властивості популярних наповнювачів.

Щоб виготовити найтепліші ковдри , використовуються такі наповнювачі:

  1. Верблюжа шерсть. Дарує м'яке та сухе тепло, добре вбирає вологу. Підходить для людей із проблемами суглобів.
  2. Вовна вівці. Доступний натуральний наповнювач, що забезпечує хорошу вентиляцію, поглинає зайву вологу. Дарує сухе тепло і не вбирає сторонніх запахів.
  3. Бамбука. Легкий натуральний матеріал, що має чудові утеплювальні властивості, легку вагу і здатність тримати форму. Славиться гарною вентиляцією.
  4. Натуральний пух. Легкий, надзвичайно теплий утеплювач. До мінусів відноситься здатність пропускати вологу і, як наслідок, довго сохнути.
  5. Холлофайбер. Синтетичний аналог пуху, абсолютно гіпоалергенний матеріал. Добре зберігає тепло, не пропускає вологу, дуже легкий та приємний, не електризується.

Є ще ватний наповнювач, який зараз майже не використовується. Виробники відмовилися від нього, оскільки це надто важкий та малоефективний матеріал. Щоб купити теплу зимову ковдру, потрібно звернути увагу на щільність наповнювача – вона має бути вищою 280 г/кв. м . Дізнатися, яку краще вибрати ковдру, можна, порадившись із фахівцем.

Розміри

Розмір ковдри має значення. Занадто маленька не дасть достатнього захисту, занадто велике давитиме або сповзатиме з ліжка під своєю масою. Щоб зрозуміти все про зимову ковдру, яку краще вибрати за розміром, потрібно враховувати, для кого вона призначена.

Є кілька стандартних розмірів:

  • для новонароджених - 90 x 90, 100 х 110;
  • дитячі - 110 х 140, 125 х 150;
  • підліткові - 140 х 160, 143 х 210;
  • полуторні - дорослі для однієї людини, 155 х 215, 160 х 220, 165 х 200;
  • подвійні - для сімейних пар, 200 х 220, 195 х 215, 175 х 205;
  • євростандарти - для широких двоспальних ліжок 195 х 215, 200 х 220.

Ковдра повинна добре вкривати з усіх боків, не залишаючи щілин, але не бути надмірно важкою.

Чохол

Матеріал зверху має більше значення, оскільки він прилягає безпосередньо до тіла та утримує наповнювач. Він не повинен електризуватися, викликати неприємні відчуття та подразнення шкіри. Крім того, він має бути щільним, але при цьому добре проводити повітря.

Для виготовлення чохлів використовуються такі матеріали:

  • натуральна бавовна - тик, сатин, поплін;
  • штучні – поліестер, мікрофібра;
  • комбіноване волокно – бавовна навпіл із синтетикою.

Чохол із бавовни є чудовим варіантом за всіма показниками, але коштує дорожче. Відмінним бюджетним варіантом буде чохол із мікрофібри. Це волокно нового покоління, яке за властивостями не відрізняється від бавовни, виготовлене з натуральної сировини.

Тим, хто вибирає зимову ковдру і думає, яку краще купити , варто звернути увагу на простібку. Вона має бути по всій площі - так наповнювач розподіляється рівномірно і не збирається з часом у грудочки.

Зимові ковдри в інтернет-магазині Polotentsa

З приходом холодів багато хто задається питанням – яку ковдру краще купити на зиму і де її придбати. Один із найкращих торгових майданчиків України – інтернет-магазин Polotentsa. На сайті магазину можна побачити якісні зимові ковдри від найкращих виробників за привабливою ціною.

У продажу є:

  • дитячі ковдри з малюнком – з бавовняним чохлом, наповнювачем із синтепону;
  • дитячі набори для новонароджених - ковдра, подушка та простирадло, бавовна + синтепон;
  • дитяча ковдра з хутряною підстібкою – холлофайбер + бязь + штучне хутро;
  • полуторні ковдри – мікрофібра + холофайбер;
  • подвійні ковдри - мікрофібра + холлофайбер.

Якість товару відповідає світовим стандартам. Його можна сміливо брати в подорож – воно буде теплим та легким.

Цінова політика радує покупців, оскільки придбати ковдру за оптовими цінами можна за умови купівлі лише трьох штук. Це чудова можливість об'єднатися з іншими покупцями та придбати якісні зимові ковдри за оптовою ціною. Тим, хто не знає – зимову ковдру яку краще придбати, доступна безкоштовна консультація спеціаліста.

Також на сайті можна купити набори рушників для дому, постільну білизну та інші товари домашнього текстилю.

Купити зимову ковдру з доставкою по Україні

Щоб вибрати та купити зимову ковдру яка краща для близьких чи рушники для будинку з доставкою по Україні , достатньо відкрити інтернет-магазин Polotentsa. Чудовий асортимент, якість виробів та ціни задовольнять запити будь-якого покупця. Швидко знайти необхідний товар можна, скориставшись спеціальними фільтрами. Покупцям доступна грамотна консультація та допомога у підборі товару.

Відправлення товару проводиться в максимально стислий після замовлення термін. Вартість доставки відповідає поштовим тарифам. Сплатити покупку можна відразу на сайті або після отримання товару післяплатою.